17:21
Зустріч з книгою
 

alt

Відомими словами: «Книга вчить як на світі жить», - розпочався тематичний ранок з нагоди Всесвітнього дня книги у відділенні соціально-побутової адаптації №2 Шосткинського міського терцентру за участю працівників міської бібліотеки ім.Л.Толстого.

Про дивовижну долю книжок, цікаві історії від найменшої книжки -  0,9см до найбільшої  - 252кг в світі, про видатних людей, що народились 23 квітня.  Саме цей день став Днем книги та авторського права. Про нього  розповіли співробітники бібліотеки ім.Л.Толстого Тамара Четверикова і Анжела Пенкина. Ветерани відділення з великим задоволенням прослухали цю інформацію. На цьому заході ветерана праці, дитину війни Федорченко Н.С. з нагоди її Дня народження 23 квітня привітали та вручили книгу на память.

     Про книгу можна говорити годинами, захоплюватись нею, дарувати, читати і перечитувати, вона мовчазна, але повчальна, і" з сивої давнини вчить, як на світі жить".

    Серед наших відвідувачів є активні читачі і шанувальники книги – це Алла Котилевська, Тамара Ніколаєвська, Світлана Дуплина, Тетяна Рябоконова, які постійно відвідують читальну залу відділення, де знаходиться понад 600 книг різної тематики.

den_knigi

-Джерело :http://www.upszn-shostka.gov.ua/index.php/news/1875-2016-04-29-11-01-38

 

 

 

Переглядів: 543 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024