Шедеври, створені талановитими руками вихованців гуртків Центру естетичного виховання, прикрасили фойє центральної міської бібліотеки. На виставці «Весняний вітер надій», яка відкрилась 14 квітня, представлені роботи різних напрямків: валяння з вовни, м'яка іграшка, дизайн соломою, вишивка,  бісероплетіння  та ін. Всього представлено 155 робіт юних майстрів гуртків та об'єднань декоративно-ужиткового напрямку ЦЕВ: гуртка «Світ іграшки та сувенірів» та  зразкової майстерні «Бісероплетіння»( керівник  Коновалова С.М.), студії образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Михайличенко Т.В.), гуртка «Дизайн соломою» Симоненко Н.М.  (керівник Симоненко Н.М.) , гуртка «Художня вишивка» (керівник Буцик Н.І.).

Наталія Іванівна Ющенко - заступник директора ЦЕВ з навчально-виховної роботи, зазначила , що у гуртках Центру естетичного виховання вирує фонтан творчості. Тут  діти поринають у захоплюючу атмосферу створення мистецького витвору, духовно,  емоційно розвиваються.

Роботи вихованців ЦЕВ відзначаються високим рівнем майстерності, про що свідчать численні відзнаки та  нагороди за участь у різноманітних конкурсах не лише в Україні, а й за її межами.

Запрошуємо усіх поціновувачів прекрасного відвідати виставку, яка буде дарувати естетичну насолоду до 3травня.

  

  

   

Переглядів: 622 | Додав: cbstolstogo | Дата: 14.04.2016 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024