16:39
Вік - технологіям не перешкода

Вже шостий рік у м. Шостці успішно працює Університет ІІІ віку, має певні результати та користується великою популярністю серед дорослого населення міста. В урочистій обстановці  26 травня ректор Університету III віку Ніна Сиваєва  і декан факультету Інформаційних технологій Ольга Євтушенко вручили слухачам свідоцтва про закінчення базового курсу навчання на факультеті Інформаційних технологій Університету ІІІ віку, що діє на базі центральної міської бібліотеки ім. Л.Толстого.  «На даному факультеті протягом навчального року навчалися 17 чоловік. Навчання стимулює інтелектуальну діяльність, розвиває навички та здібності людей елегантного віку. Більша частина випускників попереднього року виявили бажання продовжити навчання. І цього року ми вперше відкрили факультатив, на якому слухачі мали можливість удосконалювати набуті знання. 

Вони вже не уявляють свого життя  без комп'ютера,  Інтернету. Звичайно, в зрілому віці для освоєння комп'ютера потрібно більше часу, чим молоді. Однак, при великому бажанні та старанності, комп'ютерні науки піддаються в будь-якому віці.

Крім відвідання занять на факультеті слухачі мали  додаткову можливість зустрічатися і спілкуватися у невимушеній обстановці з близькими по духу та інтересам людьми», – зазначила декан факультету Ольга Євтушенко.

Випускники висловили найщиріші та найсердечніші слова подяки викладачу-волонтеру Олені Постатник. За свою сумлінну працю вона була відзначена Почесною грамотою міського голови.

  

  

Переглядів: 495 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024