14:50
Вчимося у майстрів і у природи

Майже 100 картин і малюнків представили на вже традиційній щорічній виставці-звіті «Вчимося у майстрів і у природи» студенти мистецького факультету Університету ІІІ віку, яка прикрасила фойє центральної міської бібліотеки ім. Л.Толстого. Почати писати картини в зрілому віці - для цього треба мати велике бажання і сміливість.

Ректор Університету Ніна Олексіївна Сиваєва зазначила,  що вже шостий рік працює в місті  Університет ІІІ віку. Близько 1200 випускників різних факультетів за цей час отримали свідоцтва про закінчення навчання. Чи варто було створювати такий Університет? Звичайно, що так. Адже у кожній людині природою закладений певний творчий потенціал, потрібно тільки підтримати, розвинути його.

 «Студенти» з вдячністю відзначають, що тільки завдяки професіоналізму і чуйності їх викладачів Володимира Єфимовича  Афоніна та Григорія Федоровича Гаврилюка вони змогли досягти таких успіхів.

«26 випускників отримують цього року свідоцтва про закінчення факультету, - зауважила декан Мистецького факультету Наталія Миколаївна Харитонова. – Наші студенти беруть активну  участь у всіх міських заходах. Своїм прикладом вони показують, що творче життя може бути в будь-якому віці. Адже девіз нашого факультету такий:

                                 Мы красками раскрашиваем жизнь,

                                 Свое занятье никогда не бросим.

                                 Мы даже в буднях можем радость находить

                                 И солнечною сделать нашу осень».

Директор бібліотеки Ольга Іванівна Євтушенко відзначила, що це одна з найкращих виставок і закликала шосткинців завітати й отримати насолоду.

  

  

  

   

Переглядів: 586 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024