10:39
Спеціалісти Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в бібліотеці

  5 квітня 2016 р. спеціалісти Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Зацаринна та Ольга Правосуд  зустрілися з бібліотекарями Шосткинської міської бібліотечної системи.

Інтегратор Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Зацаринна  зазначила, що з 1 липня 2015 у Шостці працює місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Діяльність Шосткинського місцевого центру поширюється на територію Шосткинського, Кролевецького, Глухівського, Середино-Будського, Ямпільського, Путивльського районів. У пріоритеті Шосткинського центру - доступ до правосуддя малозабезпечених громадян, інвалідів, дітей-сиріт, біженців, ветеранів війни (учасники бойових дій, в т.ч. учасники АТО), інших вразливих категорій осіб в цивільних та адміністративних справах.

Ольга Правосуд – начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги розповіла, що згідно з планом реформування Міністерства юстиції, з 1 липня 2016 року, у зв'язку з  ліквідацією територіальних органів юстиції у всіх регіонах країни, у районних центрах та малих містах розпочнуть працювати бюро правової допомоги. На території, які обслуговує центр, буде створено 5 таких бюро.

Мобільний пункт консультування буде створено на базі ЦМБ ім. Л. Толстого. Вже 12 квітня 2016 р. з 16.00 до 17.00 юрист центру надаватиме безкоштовну і якісну правову допомогу. При зверненні при собі мати паспорт та ідентифікаційний код.

 

   

Переглядів: 588 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024