15:53
Соковите і зелене

У бібліотеці стало доброю традицією проводити виставки картин місцевих художників. Цього разу це дебют воронізького художника-аматора Олександра Куліченка, який зараз проживає у Лубнах на Полтавщині.

Його художні роботи виставлялися на Харківщині та Полтавщині, а також у Арт-центрі міста Шостка. Основний жанр  – пейзажі, в яких багато зелені, тепла, сонця, повітря. Джерелом натхнення для автора було його перебування у Чехії минулого року. «Основний меседж моїх робіт – показати привабливість природи Чехії. Навесні це особливо красиво, коли у горах цвітуть дерева, коли листя соковите і зелене», - поділився враженнями художник на відкритті персональної виставки. 

Пан Олександр був військовим, а коли вийшов у відставку, знайшов своє самовираження у фарбах і пензлях. За словами художника, його роботи після написання не затримуються у майстерні, а швидко знаходять нових власників і дарують їм позитивні враження. Незважаючи на те, що на картинах майстра зображені чеські краєвиди, вони дуже нагадують природу нашого краю. Запрошуємо відвідати виставку і знайти для себе теплу зелену оазу серед холодних зимових днів. Виставка працює до 12 лютого.

  

  

 

 

Переглядів: 248 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 07.05.2024