12:00
Щоб Ви були в курсі

Саме так ми назвемо інформаційний блок до Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності – 2020. Він у розпалі, далі будуть нові корисні повідомлення. А все для того, щоб вміти знаходити, аналізувати, використовувати величезний потік інформації.

Інформаційний блок № 1. Онлайн-курси з медіаграмотності
VERY VERIFIED: ОНЛАЙН-КУРС З МЕДІАГРАМОТНОСТІ

https://verified.ed-era.com/ua

Як орієнтуватися в інформації довкола та як розпізнавати дезінформацію та пропаганду. Курс доступний українською та англійською мовами.

ФАКТЧЕК: ДОВІРЯЙ-ПЕРЕВІРЯЙ
https://courses.ed-era.com/…/course-v1:VOXU-EdEra+Fac…/about
Втомилися від інтернет-фейків, маніпуляцій ЗМІ та брехні політиків? Хочете навчитися відрізняти брехню від правди? Практичні поради, реальні приклади та корисні інструменти у першому українському онлайн-курсі з фактчекінгу!

МЕДІАГРАМОТНІСТЬ: ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ
https://courses.prometheus.org.ua/…/course-v1:CZ+MEDI…/about

Цей курс – авторська розробка відомого політолога, викладача, автора досліджень гібридної війни Євгена Магди. Курс присвячений медіаграмотності та головним викликам сучасного світу – дезінформації та фейкам.
Мета курсу – надати слухачам зручний інструментарій для вивчення медіаграмотності заради втілення його принципів та засад в українському суспільстві.

КУРС МЕДІАГРАМОТНОСТІ ДЛЯ БАТЬКІВ
http://besttest.tilda.ws/page7261342.html#rec157342326

Навчитися орієнтуватися в величезних обсягах інформації, левова частка котрої фейки та маніпуляції – одна із головних компетенцій майбутнього. Ми повинні навчитися цьому самі та навчити своїх дітей.

 

 

Переглядів: 268 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 18.04.2024