09:54
Радіодиктант національної єдності - 2022

22-й радіодиктант національної єдності відбувся. Від Києва і до Арабських Еміратів – безмежні горизонти учасників флешмобу. Десятки тисяч українців і представників різних національностей перевіряли свої знання з української. До речі, у минулому 2021 році радіодиктант писали близько 60 тисяч людей на 6 континентах. У цьому році, напевно, буде не менше.

До патріотичної акції долучилися військові, поліцейські, депутати, рятувальники, освітяни, музиканти, лікарі, студенти, школярі.

Рік – особливий, бо в катакомбах і бомбосховищах ще не доводилось писати. Писали в умовах, коли ворог біснується і намагається здолати силу української нації. Гуртувалися, аби підтримати українське на різних куточках Землі, щоб гучніше лунало Слово героїчної нації і наближало нашу Перемогу. І тема обрана для радіодиктанту, є віддзекаркаллям сьогодення і відображає те, що відбувається наразі в Нашому домі.

Усі, хто писав перший раз, і хто сьомий відчували себе однаково хвилююче й натхненно. А допущені помилки в тексті не стримають бажання доєднатися до радіодиктанту в наступному вже мирному 2023 році.

 

  

 

Переглядів: 103 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Середа, 08.05.2024