Щодня ми спілкуємося з іншими людьми, ділимося думками, почуттями і подіями, які відбувалися в нашому житті. Ми з самого початку і до кінця дня використовуємо слова практично без перерви. Але ми рідко замислюємося про те, яку роль відіграє в нашому житті мова.

Мова, її значення в житті кожної людини окремо, та в житті держави в цілому. Саме про це говорили під час зустрічі в англомовному клубі.

Every day we communicate with other people, share thoughts, feelings and events that happened in our lives. From the very beginning to the end of the day, we use words almost non-stop. But we rarely think about what role language plays in our lives.

The language of its importance in the life of each person individually, and in the life of the state as a whole. This is what they talked about during the meeting in the English club.

  

Переглядів: 146 | Додав: cbstolstogo | Дата: 05.11.2022 | Коментарі (0)

Сьогодні в нашому клубі шанувальників класичної музики "В очікуванні генія..."  була незвична зустріч.    10 років назад третього листопада 2012 відбулося перше засідання нашого "Клубу...".

Ми пройшли великий шлях і сьогодні згадували, як то було.

Колись на відкритті нас було 12 чоловік, сьогодні 8, це ті яких не лякає відключення світла  та інші негаразди. Але наш Клуб переживав і "золоті" часи. За списком 45 чоловік, за раз приходило 30-35 людей.

За десять років ми разом пережили багато приємних годин. Вивчили понад 50 вітчизняних та іноземних композиторів, 40 виконавців, 70 письменників за творами яких поставлені опери чи балети. Започаткували поетичні чаювання, проводили майстер-класи, робили мистецькі виставки. А ще ми подорожували - Глухів, Кролевець, Ямпіль - це далеко не всі міста в яких ми побували. Попри все продовжуємо зустрічатися і зараз два рази на місяць по суботах о 13 годині.

За десять років ми стали не тільки командою, ми стали друзями. І в нас ще багато чого попереду....

 

  

Переглядів: 133 | Додав: cbstolstogo | Дата: 05.11.2022 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 08.05.2024