15:06
ПРИЗНАЧЕННЯ ДОПОМОГИ ПО БЕЗРОБІТТЮ В УМОВАХ ВІЙНИ

Про підстави призначення допомоги по безробіттю в умовах воєнного стану розповідали відвідувачам Шосткинської міської центральної бібліотеки

У ході правопросвітницького заходу читачі бібліотеки дізналися про умови призначення, тривалість та розмір виплати допомоги по безробіттю.

Так, з метою інформування громадян з найактуальніших питань фахівчиня Шосткинського місцевого центру Юлія Зацаринна провела правопросвітницький захід «Підстави та умови призначення допомоги по безробіттю в умовах воєнного стану».

«Виплата допомоги по безробіттю може здійснюватися без особистого відвідування безробітним, який перебуває на тимчасово окупованій території або на території, на якій ведуться бойові дії, територіального органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, за умови підтвердження безробітним наміру перебування у статусі безробітного будь-якими засобами комунікації, у тому числі електронними, не рідше ніж один раз на 30 календарних днів. В адміністративно-територіальних одиницях, де регіональні, міські, районні, міськрайонні центри зайнятості не мають можливості забезпечити підготовку виплатних документів та проведення фінансування, виплата допомоги по безробіттю здійснюється АТ “Ощадбанк” шляхом перерахування коштів на банківський рахунок (за стандартом IBAN) в банку, в якому відкрито рахунок одержувача, або здійснення грошових переказів через міжнародну платіжну систему “MY TRANSFER”. Плата за оброблення електронних реєстрів через міжнародну платіжну систему “MY TRANSFER” банку не справляється», - роз’яснила Юлія Зацаринна.

Після закінчення заходу учасники ставили запитання, які стосувались розміру виплати по безробіттю та порядку припинення такої виплати.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

За отриманням безоплатної правової допомоги звертайтеся до бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру :

м. Шостка, вул. Горького, 4.

м. Глухів, вул. Шевченко, 4.

м. Кролевець, вул. Європейська, 15.

м. Середина-Буда, вул. Троїцька, 2.

смт Ямпіль, бульвар Ювілейний, 1

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Дізнайтеся більше про надання безоплатної правової допомоги: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

#БПД

 

                                                                  

Переглядів: 153 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Неділя, 05.05.2024