12:18
Он-лайн навчання "Роль публічних бібліотек у популяризації європейських цінностей"

27 квітня 2016 р. бібліотекарі Шосткинської міської бібліотечної системи взяли участь в онлайн навчанні «Роль публічних бібліотек в популяризації європейських цінностей», яке проводила Сумська обласна наукова бібліотека. Для бібліотечних фахівців були цікавими виступи координатора проектів європейської волонтерської служби громадської організації «Центр європейських ініціатив» І.В. Новак та волонтера цієї організації Антоніо Карботті, їх розповіді про діяльність євроклубів області, спільні заходи з працівниками ОУНБ, які змінюють систему цінностей людини. 

Про зв’язки нашої області з країнами Європейського Союзу та реалізацію проекту «Мова. Культура. Німеччина» розповіли фахівці ОУНБ М.І. Захарченко та С.В. Ващенко. 

Поділилась своїми здобутками із організації та проведення зустрічей членів дискусійно-розмовного клубу вивчення англійської мови керівник Го “Сила інтелекту”, інженер-програміст Шосткинської ЦБС Галина Москаленко.

 Виступ директора Охтирської районної системи О.М. Андоленко був присвячений відвіданню країн Європейського Союзу та використання їх досвіду. 

З цікавими розповідями про підготовку до відзначення Дня Європи-2016, поширення знань та доступу до інформації через пункти європейської інформації виступили працівники Охтирської, Путивльської бібліотечної системи та бібліотек Глухівського району. 

 

   

           

                        

 

 

Переглядів: 559 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 23.04.2024