16:51
«Моя Україна»

5 травня в фойє бібліотеки ім. Л. Толстого відкрилася фотовиставка фіналістів першого етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україна». Компетентне журі визначило авторів найяскравіших конкурсних робіт.
Борис Семенович Рибак, керівник гуртка юних фотоаматорів та голова журі зазначив:

 «Фотографуючи один одного і навколишній світ, ми здатні відчути радість, натхнення і творче ставлення до життя. Завдяки фотографії, ми якоюсь мірою можемо створити для себе нову реальність, побачити і зафіксувати світ, людину з різних сторін, з різними емоціями, переживаннями, в інших фарбах, з іншими можливостями».

 

«Фотографія - це мить, виткана з почуттів і емоцій. Зображення вражають своєю простотою і одночасно складністю. Знімок може розповісти цілу історію», - вважає провідний бібліотекар Любов  Михайлова. Від імені колективу бібліотеки вона побажала переможцям гідно представити Шостку на обласному етапі конкурсу і завоювати багато призових місць.

«Було дуже непросто відібрати достойні знімки. Адже в цьому році було подано більше 78 світлин учнів шкіл та  гуртківців-фотолюбителів станції юних техніків. На виставці представлена 31 краща робота», - підсумувала директор СЮТ Тетяна Анатоліївна Монакова.

Фіналістами першого етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україна» стали:

 

Номінація «Жанрове фото»:

Степаніщенко Анна

Протасєй Ірина

 

Номінація «Натюрморт»:

Мінченко Світлана

 

Номінація «Пейзаж»:

Деркач Олена

Наришкіна Настя

Ціватий Іван

Чмих Катерина

Дегтяр Олександр

 

Номінація «Портрет»:

Коржан Ганна

Горощенко Яна

 

   

 

   

 

   

 

 

Переглядів: 596 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024