21:02
Міжнародний кінофестиваль Docudays UА

28-29 березня 2018 р. вже традиційно в м.Київ в рамках міжнародного кінофестивалю Docudays UА відбулася конференція на тему «Документальні фільми як інструмент медіапросвіти з прав людини». Від нашої бібліотеки відвідала конференцію та побувала на кінофестивалі  бібліотекарка Центральної міської бібліотеки ім.Л.Толстого (модераторка дискусійного кіноклубу "Промінь" Docudays UА, що діє при ЦМБ)  Пенкина А.Б.

XV Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить в Києві з 23 по 30 березня  у кінотеатрах «Жовтень» та «Україна» . На Docudays UA-2018 глядачі побачать 62 фільми із 36  країн світу. Усього на фестиваль приїхало 230 учасників і учасниць.

Тема фестивалю – рівність.

Замість традиційного показу фільму-переможця фестивалю на церемонії закриття відбудеться музичний кіноперформанс від Довженко-Центру. Сенсаційна кінознахідка «Документи епохи»об’єднала в одному творі унікальні кадри Києва, Одеси початку XX століття та кінохроніку історії України від Першої світової війни до кінця 1920-х років.

  

 

 

 

Переглядів: 416 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024