Під музичний супровід чудових мелодій, майстерно виконаних на саксофоні Володимиром Букусом, в центральній міській бібліотеці 1 березня відкрилася вже традиційна мистецька виставка «Котоманія».  Адже саме сьогодні відзначається Всесвітній День котів! Тому головні герої виставки – коти, кішечки та кошенятка. 140 учасників! 181 робота прикрасила фойє бібліотеки!

Серед учасників  – художники-аматори мистецького факультету Університету ІІІ віку, молодь, а також юні митці – вихованці зразкової студії образотворчого мистецтва «Мальви» Центру естетичного виховання (керівник Тетяна Михайличенко). Нікого не залишили байдужими дитячі роботи вихованців гуртка «Майстринька», який діє при Ображіївській бібліотеці (керівник Галина Белокоз).  Вони вперше взяли участь у виставці і, незважаючи на негоду, приїхали на відкриття. Їхні роботи виконані в техніці  айріс фолдінг.

Постійна учасниця виставки Лідія Булітко представила 12 своїх вишитих  улюбленців. «Люблю тварин – і собак, і котиків. Вышиваю і душа заспокоюється.  Я закінчую одну вишивку, а в думках уже інші образи, які просяться на полотно», - ділиться майстриня.

 «Дивишся на експонати і не віриш, що перед тобою не живі своріння. Так і хочеться їх потрогати, погладити. Особливо сподобалися картини Кристини Чухно, виконані в техніці валяної вовни. Просто вразила картина Наталії Харитонової «Вдвоем теплее».  Всі роботи чудові!», – говорять відвідувачі виставки.

Присвячуючи виставку домашнім улюбленцям, бібліотекарі впевнені, що кожен із нас має бути трішки добрішим та уважнішим до природи.

Любителі котиків зможуть помилуватися пухнастими улюбленцями до кінця березня.

  

  

  

 

 

 

Переглядів: 470 | Додав: cbstolstogo | Дата: 01.03.2018 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024