09:27
Міжнародний день людей з інвалідністю

У 1992-му році Генеральна Асамблея ООН проголосила щорічну подію всесвітнього масштабу - 3-є грудня стало Міжнародним днем людей з інвалідністю. Цей день – нагадування людству про обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю. Люди з особливими потребами дуже тонко, чутливо сприймають світ і все, що в ньому діється. А ще – потребують допомоги, теплого слова, співчуття та розуміння.
3 грудня на свято «Ти не один у цьому світі», яке відбулося у громадському об’єднанні «Надія», зібралися молоді люди з інвалідністю, їх батьки, друзі та знайомі. Завітав і отець Андрій, який є частим гостем закладу. А організатором свята стала бібліотека-філія №1, яка є давнім партнером «Надії».
На зустрічі йшла мова про те, як важливо бути поруч не тільки у цей день, а повсякчас бути милосердним, допомагати, бо кожен день людей з вадами здоров’я наповнений труднощами. Але не зважаючи на всілякі перешкоди, вони прагнуть пристосуватися до самостійного життя в суспільстві, приносити радість собі та оточуючим.
У цей день у присутніх був оптимістичний настрій, звучали пісні, проходили різноманітні конкурси, розваги. Під гучні аплодисменти зустрічали виконавців пісні «Ты да я, да мы с тобой» В’ячеслава Сурая, Євгена та Світлану Івченко. А пісня «Мама, мамочка» у виконанні Анни Бакун, стала дарунком для матусь, присутніх у залі.
Батьки теж були активними учасниками різноманітних конкурсів. Переможцем у конкурсі «Незвичайна квітка» став Максим Зборщик, а в конкурсах «Цукерка з сюрпризом» та «Хто більше?» одержали перемогу Олександр Кравець, Юлія Лейко, Сергій Шипулін та Лариса Білаш.
А потім на всіх чекав солодкий стіл та дискотека.

  

  

 

Переглядів: 299 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024