14:47
Магія новорічних свят

З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічні свята дорослі і діти. Адже Новий рік — це веселі розваги біля зеленої красуні ялинки разом із казковими героями, танцями, конкурсами.

Святкова новорічна атмосфера непідробної, щирої радості панувала у громадському об'єднанні “Надія”на новорічному Балі -маскараді, який організували працівники бібліотеки-філії №1.

У святково прикрашеній залі молоді люди в новорічних костюмах, разом із Дідом Морозом та Снігуронькою весело проводили час. Співли пісні біля ялинки, танцювали, були активними учасниками конкурсів “Сніговий шар”, “Злови сніжинку”, “Слідопит”, “Склади сніговика”, переможцями яких стали Олександр Кравець, Євген Івченко, Марина Маляренко, Микола Шаповалов та Олексій Мазур.

Святкового настрою присутнім додали танець у виконанні В'ячеслава Сурая з персонажем “Новорічна ніч” (Світланою Івченко) та “циганський дует” у складі Юлії Лейко і Максима Зборщика. А пісня “Падал белый снег” у виконанні Сергія Шипуліна стала для всіх присутніх новорічним подарунком.

Батьки також брали активну участь у конкурсах і розвагах, танцювали, веселились. А потім для всіх був  ще один сюрприз — новорічна лотерея, святковий стіл та дискотека.

  

   

  

 

 

Переглядів: 431 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Середа, 24.04.2024