10:39
ЛІТЕРАТУРНИЙ КЛУБ “МАГІЯ ЧИТАННЯ”

Майстерня щастя від Дженні Колган

Сьогоднішнє засідання клубу «Магія читання» було присвячене пошукам щастя на сторінках улюблених книжок.

«Твори Дженні Колган — це романтичні історії людей, які пережили непрості події. Хтось із героїв поодинці виховує дитину, когось звільнили з роботи, хтось відчуває нерозділене кохання чи не може знайти справу в житті. Письменниця порушує важливі соціальні теми, але робить це дуже делікатно. Хоч би які випробування впали на голови героїв, у них неодмінно все закінчується добре. Колган каже, що її читачі обожнюють такі сюжети: «Одного разу я всього лише задумалася про те, щоб когось убити, і всі відразу розлютилися»», - такими цікавими деталями біографії авторки поділилась пані Валентина.

«Розповідь про те, що треба не боятися щось змінювати, ризикувати і виходити за звичні рамки. І в тебе обов'язково все вийде… Що може бути краще для бібліотекаря, ніж читати книгу, в якій описуються книги і любов до них. Дуже легка і ніжна історія», - розповіла про свої враження від читання книжки «Маленька книгарня щастя» пані Любов.

«Рекомендую цю книгу як «легке літнє чтиво». Для пляжу саме те, жодних важких думок та діалогів, так що я залишилася задоволеною. Історія про те, як мрії здійснюються наяву, а не тільки в книгах:). Знаєте, можливо подібні історії для когось нудні та нецікаві. Для мене ця авторка просто чудова. Книги спокійні, атмосферні, з певною ідеєю. Зробити книгарню у фургоні - це дуже класна ідея, а якщо ще створити там певну атмосферу, то просто ідеально», - така думка щодо твору пані Тамари.

Присутні читачі та бібліотекарі згадали багато книжок, на сторінках яких вони знайшли розповіді про щастя. Це і «Тінь сови» Василя Шкляра, «Рута» Братів Капранових, книжки про скандинавське розуміння щастя х’юге та лагом.

Наступне засідання буде присвячене творчості відомої української письменниці Світлани Талан. Запрошуємо долучитися до обговорення 9 серпня (вівторок) об 11-й годині у центральній міській бібліотеці.

  

  

 

 

 

Переглядів: 181 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Неділя, 05.05.2024