10:46
Котоманія 2015

 

2 березня в бібліотеці ім. Л.Толстого відкрилась виставка творчих робіт до Всесвітнього дня котів «Котоманія – 2015».

80 учасників представили 129 творчих робіт, виконаних в різних техніках: вишиті і мальовані картини, котики-іграшки з валяної вовни, в’язані та зроблені з глини. А герої цих творів – чарівні створіння - уособлення ніжності, лагідності, граційності, гнучкості та інших позитивних рис, які можна довго перераховувати.

Діти абсолютно по-особливому відчувають і бачать навколишній світ і, звичайно ж, вони люблять котів та  із завзяттям малюють їх. Особливо охоче це роблять вихованці студії образотворчого мистецтва «Мальва» під керівництвом Тетяни Михайличенко, які представили на виставку свої «котячі» роботи.

А ще ви зможете полюбуватися котами, кицьками та кошенятками вихованців гуртків «Екодизайн», «Вишивка», «Дизайн соломкою» Центру естетичного виховання, студентів мистецького факультету Університету ІІІ віку та клубу «Обрій», арт-студії «Креатилла». Зачаровують в’язані пухнастики Наталії Ліфиренко, вишиті мурчики Лідії Булітко, Миколи Баума (який, до речі, вперше представив свої чудові роботи на виставці),  представники «котячої нації» у виконанні Вікторії Тимошенко та Олександри Дерев’янко.

Опис : http://nc.ua.redtram.com/px/325.gifХто має вдома кота чи кішку не може не погодитися, що з цими тваринами не буває сумно. Це, безперечно, створіння, які асоціюються в нас із найкращими почуттями… Якщо хочете отримати заряд позитивних емоцій та отримати весняний святковий настрій, завітайте на виставку «Котоманія -2015»!

P.S. Організатори виставки акцентують, що з домашніми улюбленцями вхід на виставку дозволяється.

   

  

  

 

 

Переглядів: 750 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 16.04.2024