Здалеку ці картини наче намальовані. Не випадково свою дебютну виставку, що відкрилась 17 березня у центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого, майстриня Ірина Анатоліївна Петіна назвала «На вістрі голки вся краса земна».

Представлені роботи вражають своєю досконалістю та довершеністю. Вишиті роботи майстрині по праву можна назвати шедеврами. Серед представлених на виставці робіт є квіткові композиції, пейзажі, анімалістичні композиції, релігійні картини,  святкові серветки, скатертини.

 «Люди спочатку не вірять, що картини вишиті. Помічають стібки лише після того, як підійдуть впритул до роботи. Справді, вишитими шедеврами Ірина Анатоліївна може пишатися,  адже у вишивання вона вкладає душу, не шкодуючи ні часу, ні сил», -  говорить організатор виставка бібліотекар Любов Михайлова.

«На вишивку йде багато часу. Найшвидше –  десь за два тижні – вишиваю невеличкі за обсягом роботи. Великі ж роботи вишиваю не менше 6 місяців.  Я з радістю поділюсь секретами та знахідками», – запевняє  рукодільниця і, розчулившись від вдячності і схвальних відгуків, обіцяє згодом провести майстер-клас для всіх бажаючих опанувати мистецтво вишивки.

В цьому році Ірина Анатоліївна святкує творчий ювілей – 10 років, присвячених вишивці. Зупинятися на цьому вона не збирається, адже без вишивання не уявляє свого життя.

Якщо ви ще не побували на виставці вишивки Ірини Анатоліївни Петіної, завітайте до бібліотеки! Переглянути роботи майстрині можна буде до 6 квітня 2015 року.

  

  

  

 

 

Переглядів: 605 | Додав: cbstolstogo | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 26.04.2024