16:59
"Клуб шанувальників класичної музики"

5 років поспіль проходять зустрічі в Клубі шанувальників класичної музики "В очікуванні генія..." 

І сьогодні 11 листопада чергова зустріч, яка присвячена геніальному оперному співаку Лучано Паваротті.

Відзначають, що завдяки своїй вокальній майстерності, характерної легкості звуковидобування, що поєднується «з високою індивідуальністю, яка випромінює тепло і життєрадісність», Паваротті став «однією з" суперзірок "оперної сцени 20 сторіччя» . 

Лучано Паваротті увійшов в поп-культуру після виконання Nessun Dorma на церемонії відкриття світового кубка FIFA в 1990 році в Італії. В цей же період починається співпраця Паваротті з Пласідо Домінго і Хосе Каррерасом в проекті «Три тенори» - цикли концертів трьох артистів, покликаних донести оперний репертуар до широкої аудиторії. Надалі «Три тенори» продовжували спільні виступи протягом 15 років, маючи великий комерційний успіх. Крім того, співак підтримував дружні стосунки з багатьма поп- і рок-виконавцями, і неодноразово брав участь з ними в спільних концертах, які носили назву «Паваротті і друзі». При цьому Паваротті постійно підтримував свій статус в світі опери, залишаючись академічним співаком.

Паваротті приділяв значну увагу благодійній діяльності, він був відзначений нагородами за роботу зі збору коштів для біженців і Червоного Хреста.

 

  

 

 

 

Переглядів: 495 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024