В рамках акції ”Книжкова навала”, ініційованої групою ”Інформаційний спротив”, бібліотеки м. Шостка отримали в подарунок комплект із 13 книжок історичної та військової тематики. Це такі видання: 10 томів серії «Історія без цензури», книги «Війна і міф: невідома друга світова» та «Вторгнення в Україну: Хроніка російської агресії» (українською та російською мовами). Метою акції є протидія російській пропаганді, котра постійно вдається до перекручування фактів і спекуляцій навколо історичних тем. Книги користуються великим попитом у користувачів бібліотеки. «Такі книги допомагають краще зрозуміти історію України, сучасні події, розвіяти міфи та познайомитися з думкою провідних вітчизняних істориків.

   

  

 

Переглядів: 544 | Додав: cbstolstogo | Дата: 13.11.2017 | Коментарі (0)

 9 листопада в центральній міській бібліотеці відбувся психологічний тренінг в рамках проекту «Реабілітація бійців АТО» з надання психологічної допомоги військовослужбовцям, які повернулись із зони бойових дій. Кваліфікований психолог Валентина Журова (м. Суми) акцентувала увагу присутніх на проявленні посттравматичного стресового синдрому, що виникає у військовослужбовців, які приймали участь у бойових діях та бачили всі реалії війни. Атмосфера аудиторії була позитивна, учасники активно приймали участь у обговоренні тих чи інших психологічних вправ, факторів, які сприяють успішній адаптації бійців до мирного життя.

По закінченні заходу військовослужбовці подякували за надану їм допомогу, а також висловили свої твердження щодо необхідності в проведенні подібних заходів.

  

 

 

Переглядів: 560 | Додав: cbstolstogo | Дата: 13.11.2017 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024