13:22
Клуб «Елегант» запрошує

20 грудня 2018 року центральна міська бібліотека запросила усіх бажаючих на виставку декоративно-прикладного мистецтва «Клуб «Елегант» запрошує».

Серед барвистого квіткового розмаю співають чарівні пташки, бавляться казкові тварини, а пара красенів лебедів символізують кохання. Окрасою виставки став «райський куточок» - 16 вишитих шовком райських птахів! Неможливо відвести погляд від цієї краси. Жодного вузлика не знайдете на зворотному боці вишитих робіт!

169 предметів декоративно-прикладного мистецтва, які представили 17 майстринь, стали окрасою виставкової зали.

Лідія Олександрівна Проскурякова – беззмінний керівник клубу «Елегант», який сім років тому був створений за ініціативи випускників мистецького факультету Університету ІІІ віку. Майстрині постійно вигадують щось нове, своє в орнаментах, мотивах, кольоровій гамі. Роботи їх відрізняються високою майстерністю, акуратністю, ретельністю у виконанні деталей вишивки.

«У нас спільні інтереси, ми вчимося один в одного, ділимося досвідом ... Ми закохані в вишивку. Освоюємо різноманітні її техніки: хрестик, гладь, лічильна гладь, стрічки ... І на цьому ми не збираємося зупинятися, обов'язково будемо вивчати щось новеньке. Благо зараз можливості не обмежені», - сказала в інтерв'ю керівник клубу Лідія Проскурякова.

Відвідати виставку та по-справжньому насолодитись шедеврами можна до 15 січня 2019 року. Ми чекаємо на Вас!

  

  

  

 

 

 

Переглядів: 512 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024