10:50
Ефективна комунікація

 20 липня 2017 року в коворкінгу, що функціонує на базі Шосткинської центральної міської бібліотеки, відбувся тренінг для організацій, що працюють із внутрішньо переміщеними особами. Його ціль - налагодити комунікацію між переселенцями та державними структурами, формуючи механізм взаємодії цих складових. Тренінг пройшов у форматі дискусій і розгляду ситуацій, з якими стикаються служби, які працюють з ВПО та, зокрема, самі переселенці через недосконалість законодавства.

На тренінг завітали радник Міністра соцполітики з питань ВПО Оксана Іванцова, яка працює при департаменті соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації, та юрист Чернігівського громадського комітету по захисту прав людини Володимир Виноградов, який надає внутрішньо переміщеним особам безоплатну юридичну допомогу. Вони надали юридичні консультації з питань соціального забезпечення ВПО, оформлення та відновлення документів та ін.

Обмінявшись досвідом, присутні зійшлися на тому, що спектр проблем, з якими стикаються переселенці, досить великий. Для їх вирішення вкрай необхідна державна підтримка.

 

 

 

 

 

   

 

Переглядів: 567 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024