15:31
День сьомий «Сім днів позитиву»

А ви були коли-небудь на рок-концерті в бібліотеці?

Цікавий, неординарний підхід вибрали бібліотекарі міської бібліотеки ім. Л.Толстого. Вони організували зустріч з ініціатором акції «За здоровий спосіб життя», лідером провідного музичного рок-гурту України, яким безумовно є «Моноліт», Костянтином Гордійчуком.

«На нашому рахунку більше 500 концертних виступів у більш ніж 100 населених пунктах країни. Ми регулярно приймаємо участь, а також самі ініціюємо та організовуємо благодійні концерти та акції проти СНІДу, наркотиків та шкідливих звичок. В рамках акції «За здоровий спосіб життя» дали близько 60 благодійних концертів по дитячим оздоровчим таборам, школам», - поділився творчими здобутками музикант. Костянтин не лише інших закликає, а й сам веде здоровий спосіб життя.

Лідер групи виконав найкращі хіти з альбомів «Тайний знак» та «Жити, а не існувати» та інші не менш цікаві композиції.

Музику і слова пісень Костянтин пише сам. Музикант зізнався, що в бібліотеці йому ще грати не доводилося.

До речі, Костянтин багато читає. Він з теплотою згадує той час, коли засиджувався у бібліотеці за читанням книг та журналів про своїх улюблених музикантів та рок-гурти.

«Бути патріотами України та вести здоровий спосіб життя» - закликав виступом молодь виконавець.

 На зустріч були запрошені студенти коледжу. Атмосфера в залі була душевною і дружньою. Бурхливі оплески довели, що читачі люблять рок-музику і прагнуть вести здоровий спосіб життя, а значить, зустріч пройшла недаремно.

 

Переглядів: 2576 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 26.04.2024