Всі, хто побував на персональній виставці «Теплий світ в’язаної іграшки» Наталії Миколаївни Ліфіренко, яка проходила в бібліотеці ім. Л.Толстого в березні, були зачаровані іграшками майстрині.

Такі іграшки приємно тримати в руках, вони бережуть здоров’я дитини, гарантують відсутність алергії, адже виготовляються виключно із натуральних компонентів (бавовна, шерсть, віскоза).

Іграшки наповнені любов'ю майстрині, адже виготовлені вручну, приємні на дотик, пластичні, викликають у малюка відчуття захищеності і любові. А ще такі роботи є ексклюзивними подарунками, які містять позитивну енергію натхнення й творчості.

У відвідувачів виставки одразу ж виникло питання: як же виготувати цю красу самостійно для своїх дітей і онуків. І тому було вирішено провести майстер-клас по виготовленню іграшки.

У тому, що це заняття під силу кожному, переконалися всі, хто завітав 5 квітня до приміщення центральної міської бібліотеки. Адже якщо додати трохи фантазії, то вийде оригінальна лялька, якої немає більш в жодної дівчинки чи хлопчика на планеті.

А хіба це не чудово?

 

 

 


 

Переглядів: 676 | Додав: cbstolstogo | Дата: 07.04.2014 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 24.04.2024