10:58
День бібліотек - це наше свято!

Сьогодні зранку поринули в святкову атмосферу, адже готувалися до важливої церемонії: привітанням й подарункам до Всеукраїнського дня бібліотек. Цього разу організували майданчик для урочистостей на свіжому повітрі.

Приємно було отримати привітання від мера міста Миколи Ноги: «Ви лідери і професіонали. Ви надаєте інформацію, навчаєтесь самі і навчаєте інших». Слова привітання і підтримки висловив начальник відділу культури і туризму Ігор Фатун та вручив грамоти працівникам бібліотек.

«Бібліотеки зараз у процесі активних змін, трансформацій, нових підходів у роботі. На перший план виходить робота з громадою, участь у реалізації соціально значущих проєктів, широке партнерство», - такої думки дотримується заступник директора Світлана Портянко. З нею повністю згоден весь колектив.

Сучасна бібліотека справді різноманітна, багатогранна, гнучка. Давайте не забувати, що бібліотеки – це свобода. Свобода читати, свобода думок, свобода спілкування. Це місце, де можна займатися самоосвітою, розвиватися, відпочивати та знаходити однодумців. Для нас важливо відповідати сучасним вимогам. Ми дивуємо, перетворюємось, приходимо на допомогу, виховуємо, даємо корисні поради, даруємо яскраві емоції та враження …

                                                                                                                                                                  

                                                                                                   

                                                                                                                                                               

                             

Переглядів: 288 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Середа, 24.04.2024