11:51
Чарівні витвори мистецтва

 Кожна людина бачить барви світу по-своєму. У кожного в душі розцвітають свої кольори, які потім перетворюються на чародійному полотні в чудесні образи.

На персональній виставці Раїси Нікольської «Чудное мгновение», яка відкрилася 15 березня в центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого, представлені роботи в техніці ізонить, ішибана. Це вже друга персональна виставка, в якій майстриня відобразила відчуття реальності та фантазії.

Раїса Миколаївна захоплюється ниточним дизайном близько десяти років і домоглася справжньої майстерності в виготовленні панно, перетворюючи звичайну нитку у витончені візерунки. Адже немає прекраснішого способу для гармонізації свого внутрішнього світу і самовираження, ніж через творчість.

Ізонить, вона ж нитяна графіка, вона ж нитковий дизайн, вона ж зображення ниткою - все це графічна техніка, отримання зображення нитками на твердій основі. Підставою служить оксамит, картон, фанера, і т.п.

«Роботи майстрині радують око своїми незвичайними переплетеннями і надають заспокійливу дію на людину. Вони тішать душу своєю незрівнянною красою. Хочеться сказати всім присутнім: не марнуйте свого життя, цінуйте кожен день і кожну хвилину, любіть цей прекрасний і примножуйте його красу»,- говорить організатор виставки бібліотекар Любов Михайлова.

Бібліотека запрошує помилуватися яскравими, майстерними виробами, у яких проявлені смак і фантазія. Виставка працюватиме до 2 квітня.

 

 

 

   

 

Переглядів: 564 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Середа, 24.04.2024