15:06
Актуальний діалог «Для тебе, юність, всі шляхи відкриті»

Чи впевнені ви у правильності свого професійного шляху? Щоб зробити свідомий вибір та визначитись з  професією успішного майбутнього, необхідно мати чітке уявлення про свої інтереси, здібності, нахили.

Такий захід відбувся в ЦМБ ім. Л.Толстого з метою підвищення рівня інформованості підлітків з питань профорієнтації, розширення їх знань про світ професій. Запрошена на захід провідний фахівець з профорієнтації Центру зайнятості Кізтуганова Людмила Валентинівна дала учням 11-х класів гімназії важливі рекомендації-поради щодо вибору майбутнього фаху, які допоможуть школярам уникнути розчарувань на початку трудової діяльності.

Людмила Валентинівна цікаво розповіла  про фактори, які впливають на вибір майбутньої професії та помилки при їх виборі. Також з учнями обговорили актуальні  професії  та переглянули відео ролики про професії.

Для правильного та усвідомленого вибору професії вона  запропонувала пройти тестування на визначення сфери діяльності  та визначитись з майбутньою професією за допомогою профтестування АРМ „Профконсультант”.  Отож, якщо ви хочете дізнатися більше про себе - не втрачайте час!

   

 

Переглядів: 449 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 26.04.2024