Ця абревіатура на обкладинці однієї з книжок Ірен Роздобудько викликала загальне пожвавлення в присутніх на черговому засіданні клубу «Магія читання» у центральній міській бібліотеці, на яке збираються активні, допитливі люди різних вікових категорій, небайдужі до художнього слова. Цього разу літературне рандеву було присвячене творчості відомої української письменниці, журналістці та кіносценаристці. «ЛСД» - це не назва наркотичної речовини, а «Ліцей Слухняних Дружин». Ця книга, як і інші книжки авторки, викликала активний обмін думками.

Відеоінтерв’ю з письменницею в передачі «Життєві історії» створило в присутніх враження особистої зустрічі з авторкою кількох десятків книг. Усі учасники заходу тримали інтригу і не переказували сюжету прочитаних книжок.

Не оминули увагою і видану в 2022 році книгу Ірен Роздобудько «Неймовірна. Ода до радості». Її головна героїня – Олена Теліга – жінка із загадковою усмішкою Джоконди.

Під час засідання панувала доброзичлива, приємна атмосфера невимушеного спілкування однодумців, якої так не вистачає в сьогоденні. А завершилося воно масовим паломництвом до відділів бібліотеки, щоб узяти додому досі непрочитані книжки та отримати насолоду від спілкування з письменницею.#Магія_читання, #щопочитати

  

  

 

Переглядів: 103 | Додав: cbstolstogo | Дата: 14.02.2023 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 09.05.2024