#Радіодиктант_національної_єдності #День_української_мови_та_писемності

9 листопада зранку в передчутті особливого піднесення перебувають всі українці. До написання 21-го радіодиктанту національної єдності приєднуються люди з різних куточків планети. Сьогодні диктант пишуть в Туреччині, Об’єднаних Еміратах, Лівані, Антарктиці та інших країнах світу.

«Автор тексту Юрій Андрухович запрошує нас милуватися природою, осінню і красою всього, що нас оточує. І разом тим зберігати соціальну дистанцію», — розповідає член правління Суспільного, відповідальний за платформу радіо, керівник проєкту «Радіодиктант національної єдності» Дмитро Хоркін.

Радіодиктант називають наймасовішим флешмобом осені.

У 2019 році в день проведення акції запит «радіодиктант» став найпопулярнішим Google-запитом серед української інтернет-авдиторії.

Шосткинська міська бібліотека разом з користувачами долучається до написання диктанту протягом усього періоду всесвітнього флешмобу.

Якщо ви вже перевірили свій диктакт, надсилайте паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше 10 листопада.

Можна сфотографувати чи відсканувати текст, написаний від руки, і надіслати на скриньку rd@ukr.radio.

Час для надсилання готового тексту — астрономічна доба. Текст диктанту оприлюднять на сайті «Українського радіо» 11 листопада об 11:00.

Чекаємо результатів!

 

 

 

Переглядів: 225 | Додав: cbstolstogo | Дата: 09.11.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 01.05.2024