Україна Фотофест: відкриваємо свою країну

Подорожі - це прекрасно, подорожуючи відкриваємо для себе щось нове, а ще це приємні спогади до наступної мандрівки! Також - це можливість вкотре нагадати собі, що країна, в якій живемо справді чудова й неповторна. Інформація про те, що Україна найдоступніша країна для подорожей на авто приємно здивувала. Кажуть, що більша половина українців планує провести свій найближчу відпустку в Україні теж непогано.

Що це я: кажуть, пишуть. Давайте переконуватися особисто, де в нашій країні можна побачити шматочок Шотландії, Чехії або Нідерландів. Запрошуємо стати учасниками Україна фотофесту і І поглянути на Україну під новим кутом.УВАГА! Авторам фотографій, які отримають найбільше вподобайок будуть призи, які урочисто вручать після 24 серпня, тож беріть участь і активно ставте вподобайки #Українафотофест

Переглядів: 537 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.07.2021 | Коментарі (0)

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2012 № 29 , Міністерство соціальної політіки є національним координатором у сфері протидії торгівлі людьми.

Торгівля людьми була і залишається актуальною проблемою для України. Сучасні форми експлуатації людини та нові виклики, що їх переживає світ, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлі людьми практично всіх соціальних груп населення.

Про форми торгівлі людьми детальніше в інфографіці. #торгівлялюдьми

Переглядів: 224 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.07.2021 | Коментарі (0)

Навіть влітку бібліотекарі центральної міської бібліотеки вдосконалюють свої цифрові навички, знайомлячись з онлайн-сервісами, які допоможуть у професійній діяльності. Отже, 20 липня із задоволенням взяли участь у вебінарі «Інтерактив в онлайні: сервіси для опитувань і тестувань» від Дистанційної академії.

Під час вебінару спікерка Катерина Вірютіна, завідувачка сектором інноватики та професійного розвитку відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім. В. Г. Короленка, координаторка і тренерка «Школи бібліотечного журналіста»; дизайнерка дайджесту бібліотечних інновацій «БібліоSpace»; адміністраторка блогу «Школа бібліотечного журналіста» розкрила можливості сервісів «Mentimeter», «Vevox», «Kahoot», «Ansvergarden».

Було надзвичайно цікаво, адже: дізналися про види залучення аудиторії під час онлайн-заходів; ознайомилися з інструментами для організації інтерактиву в онлайн. І навіть трошки попрактикувалися – взяли участь у вікторині від організаторів. Новими навичками мали змогу оволодіти навіть ті з колег, хто не зміг приєднатися до вебінарної кімнати – відбувалася трансляція на YouTub каналі.

Дякуємо організаторам вебінару за змістовну зустріч!

  

Переглядів: 226 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.07.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Понеділок, 29.04.2024