15:21
«Інтерактив в онлайні: сервіси для опитувань і тестувань» від Дистанційної академії.

Навіть влітку бібліотекарі центральної міської бібліотеки вдосконалюють свої цифрові навички, знайомлячись з онлайн-сервісами, які допоможуть у професійній діяльності. Отже, 20 липня із задоволенням взяли участь у вебінарі «Інтерактив в онлайні: сервіси для опитувань і тестувань» від Дистанційної академії.

Під час вебінару спікерка Катерина Вірютіна, завідувачка сектором інноватики та професійного розвитку відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім. В. Г. Короленка, координаторка і тренерка «Школи бібліотечного журналіста»; дизайнерка дайджесту бібліотечних інновацій «БібліоSpace»; адміністраторка блогу «Школа бібліотечного журналіста» розкрила можливості сервісів «Mentimeter», «Vevox», «Kahoot», «Ansvergarden».

Було надзвичайно цікаво, адже: дізналися про види залучення аудиторії під час онлайн-заходів; ознайомилися з інструментами для організації інтерактиву в онлайн. І навіть трошки попрактикувалися – взяли участь у вікторині від організаторів. Новими навичками мали змогу оволодіти навіть ті з колег, хто не зміг приєднатися до вебінарної кімнати – відбувалася трансляція на YouTub каналі.

Дякуємо організаторам вебінару за змістовну зустріч!

  

Переглядів: 227 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Понеділок, 29.04.2024