23 cічня 2020 року в  коворкінгу відбувся круглий стіл "Взаємодія влади і громади в умовах децентралізації", організатором якого виступила ГО «Сумське громадське коло». До участі були запрошені представники громадських організацій, громадські активісти та депутати.

Зустріч була проведена в рамках проєкту "До демократії через взаємодію", метою якого є розвиток і зміцнення демократичного громадянського суспільства в об'єднаних територіальних громадах. В ході проєкту вже було зроблено моніторинг розуміння сутності децентралізації та існуючих механізмів громадської участі для проведення реформ, з результатом якого були ознайомлені присутні. В подальшому місцеві громадські активісти матимуть можливість пройти навчання в м. Суми та стати тренерами на місцях з питань поширення інформації про взаємодію громади з органами влади.

  

  

 

 

Переглядів: 437 | Додав: cbstolstogo | Дата: 23.01.2020 | Коментарі (0)

Історичною годиною «Великий день єднання» відзначили учні 10-х класів школиліцею День Соборності України.

Слово «соборність» включає в себе єдність і згуртованість. Боротьба українського народу за соборність своїх земель – одна з важливих сторінок нашого минулого. Учасники заходу ознайомились з історичними фактами про події початку ХХ століття в Україні, дізналися про всеукраїнську акцію «живий ланцюг» між Києвом, Львовом та Івано-Франківськом, яка відбулася 20 січня 1990 року та стала символом духовної єдності людей східних і західних земель України.

Захід підготовила і провела бібліотекар центральної міської бібліотеки Олександра Дерев’янко.

  

 

Переглядів: 358 | Додав: cbstolstogo | Дата: 23.01.2020 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024