З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить до нас весна. Це свято оновлення, відродження природи. У громадському об’єднанні «Надія» відбулося Свято зустрічі весни, яке підготувала та провела завідуюча бібліотекою-філією №1 Тетяна Бакун.

Під звуки веселої музики зустрічали присутні чарівну красуню Весну у зеленому вбранні (Юля Лейко), яка подарувала гостям свій танок. Ще одним дарунком на святі була чарівна пісня «Дівчина-весна» у виконанні Анни Бакун, а пісня «Матусине серце» стала  зворушливим сюрпризом для всіх  мам.

Продовженням святкової зустрічі стали цікаві ігри та конкурси: «Ворона», «Швидко-швидко», «Мамині руки», в яких брали участь не лише діти, а й їх батьки. А ще – безпрограшна лотерея, музична дискотека та солодкий стіл.

  

Переглядів: 400 | Додав: cbstolstogo | Дата: 14.03.2019 | Коментарі (0)

Сьогодні бібліотекарі бібліотеки-філіалу №4 разом з ветеранами Шосткинського Терцентру соціального обслуговування відділення №2 мандрували високими синіми горами,полонинами,відвідували іскристі карпатські водоспади,слухали чарівні,запальні та ніжні пісні легендарного ВОЛОДИМИРА ІВАСЮКА,якому 4 березня виповнилося 70 років. А в травні буде сумна дата--40 років з дня трагічної і загадкової смерті незабутнього композитора.Бібліотекарі розповідали про цікаве,неординарне,коротке,мов спалах життя композитора,співака,музиканта,наділеного багатьма іншими талантами юнака. Розповіли,як народжувалися і кому були присвячені його незабутні,улюблені усіма нами пісні. Слухали записи пісень у виконанні Василя Зінкевича,Назарія Яремчука,Софії Ротару. А на закінчення музичної мандрівки ветерани виконали фантастичну "Червону Руту"!

  

 

 

Переглядів: 449 | Додав: cbstolstogo | Дата: 14.03.2019 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 26.04.2024