«Осіння елегія» – таку назву має виставка художніх робіт Елли Іллівни Римської та Валентини Костянтинівни Тимофєєвої, яка відкрилася 27 листопада у центральній міській бібліотеці ім. Л. Толстого. Це вже третя виставка майстринь, яка експонується в бібліотеці.

«Чому така назва? Елегія – це сумна і світла печаль. Це роздуми про життя, кохання, взаємовідносини. Осіння краса нас чарує, але вона швидкоплинна. Нам хотілося в картинах зберегти й відобразити цю красу», - повідала Валентина Тимофєєва.

На виставці представлені нові роботи, написані останнім часом. Вони нові і в творчому плані. Адже Елла Іллівна освоїла великі формати. Вона пише гуашшю на ДВП. Особливо їй вдаються пейзажі, натюрморти. 7 з 9 картин Валентини Тимофєєвої написані маслом.

«Живопись помогает нашим дорогим подругам держаться на плаву. Потому что сегодня, когда у тебя есть любимое дело, то и жить легче», - зазначила Наталія Харитонова, декан мистецького факультету Університету ІІІ віку, на якому наші майстрині опановували ази живопису.

Наостанок Елла Римська та Валентина Тимофєєва прочитали свої чудові вірші.

Діятиме виставка до 18 грудня. Тож запрошуємо відвідати бібліотеку і отримати естетичну насолоду.

  

  

  

 

 

 

 

 

Переглядів: 461 | Додав: cbstolstogo | Дата: 27.11.2018 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024