14 жовтня 2016 року в Шосткинській центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого вже вдруге працювала «Мобільна клініка» для внутрішньо переміщених осіб. Юрист Володимир Виноградов  в рамках проекту "Правовий захист населення, постраждалого від конфлікту" безкоштовно надавав юридичні консультації.  Даний проект впроваджений Данською Радою у справах біженців за фінансової підтримки Відділу надання допомоги при надзвичайних ситуаціях.  Партнером проекту в Сумській області  є Чернігівський громадський комітет захисту прав людини.

Зустріч, як і минулого разу була організована активістами і керівником  ГО "Організація переселенців "Потрібні Люди", яка діє в м. Шостка.  Завдяки виїзній консультації, внутрішньо переміщені особи мали можливість отримати безкоштовну юридичну допомогу з питань соціального забезпечення; питань свободи пересування; житлових, земельних та інших майнових питань; оформлення та відновлення документів та ін.

 

  

 

Переглядів: 495 | Додав: cbstolstogo | Дата: 17.10.2016 | Коментарі (0)

13 жовтня в центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого відкрилась духовно – мистецька виставка – конкурс «Квіти для Богородиці» , приурочена святу Покрови Пресвятої Богородиці, який також збігається з національним святом в Україні – Днем захисника Вітчизни. На вернісажі представлено більше сотні дитячих робіт вихованців недільних шкіл міста та району, вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та гуртків Центру естетичного виховання. Роботи виконані в різних техніках: малюнок, витинанки, декупаж, квілінг, флористика, вишивка та доробки з бісеру, ліпнина з солоного тіста та ін. Яскравими, майстерними, ошатними виробами, у яких проявлені духовність і фантазія, можуть помилуватися відвідувачі виставки, яка працюватиме до кінця жовтня. На закритті виставки всі учасники отримають грамоти, а кращі роботи будуть відзначені подарунками.

      

       

       

Переглядів: 553 | Додав: cbstolstogo | Дата: 17.10.2016 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 24.04.2024