День захисника України — це свято, насамперед, вияв любові до тих, хто у кровопролитних битвах захищав нашу Батьківщину, відстоював  і відстоює свободу і незалежність в ім’я майбутнього. Хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери на плечах яких тримається наша армія.

Бібліотеки Шостки в ці дні проводять безліч цікавих заходів, зустрічей з українськими воїнами та вшановують пам'ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Вільну Україну від найдавніших часів до сьогодення. Бібліотекарі юнацького відділу ЦМБ ім. Л.Толстого провели Урок патріотизму «Ім’я величне – захисник Вітчизни».

Про військовий обов’язок захищати Вітчизну розповіли воїни АТО,  військовослужбовці в/ч 3022 Ігор Ляшенко та Богдан Куртов. «Україна…  Її майбутнє в руках молоді. Від вас залежить якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, щасливою. Тож будьте гідними захисниками України», – зауважив Ігор Ляшенко, звертаючись до присутніх на заході учнів.

Спогади  бійців  викликали  великий  інтерес  в юнацтва та почуття поваги до захисників Вітчизни. Присутні на заході  учні 10-х класів гімназії мали змогу ознайомитися з розгорнутою книжковою виставкою «З повагою і гордістю до захисників Вітчизни».

Тож зі святом вас, дорогі наші захисники України! Слава Україні! Героям Слава!

  

  

 

 

Переглядів: 592 | Додав: cbstolstogo | Дата: 12.10.2016 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024