30 січня 2016 року в Центральній міській бібліотеці ім.Л.Толстого відбулося чергове засідання дискусійного клубу документального кіно Docudays UA "Промінь".

Права людини — це не тільки міжнародні стандарти та юридичні норми. Це передусім базові цінності, які необхідні кожній людині для того, щоб стати щасливою. Це засідання посприяло розумінню саме філософії прав людини через прагнення до справедливості та рівності можливостей.

У  фільмі  йдеться  про  Даніеля,  юнака  з  Ліпіни,  найбільш  нужденного  містечка  в  усій  Південній  Польщі.  Він  звичайний  хлопець  із типовими  проблемами:  погані  стосунки  з  вчителями — через те він постійно не в гуморі. Даніель прагне вирватися зсуцільної бідності, бо не хоче прожити своє життя так, як багато хто з його знайомих і родичів. Озброєний камерою на мобіль-ному телефоні, він вештається своїм кварталом, розпитуючи дітей та дорослих про їхні мрії. Чи справдяться ті мрії бодай для когось?

Поки він фільмує, перед нами розгортається прихована площина: любов  між  Даніелем  та  його  харизматичною  бабусею.  Чи  він  коли-небудь спроможеться закінчити свій фільм?

 

 

Переглядів: 647 | Додав: cbstolstogo | Дата: 30.01.2016 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024