16:45
Свято фотографії

У фойє центральної міської бібліотеки від самого ранку особливо затишна атмосфера. Сьогодні перший день роботи виставки — фотоконкурсу фіналістів першого етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україна».

«Звичайно, рівень робіт зростає з кожним роком. Найбільше вражають роботи про миттєвості, які ми не завжди помічаємо у повсякденні», –діляться враженнями відвідувачі фотовиставки.

Голова журі Борис Рибак зазначив: «50 найкращих робіт представлені на виставці. Дуже високий рівень світлин, цікава подача матеріалу. Окремі фотографії надихають, а є такі, на які хочеться не просто дивитись, а уважно роздивлятися. Важко було серед такого розмаїття вибрати найкращих».

 Борис Семенович – керівник гуртка юних фотоаматорів, що працює при станції юних техніків, навчає мистецтву художньої фотографії також і людей поважного віку. Він викладач–волонтер гуртка «Цифрове фото», який діє при факультеті інформаційних технологій. Роботи слухачів факультету також зайняли чільне місце на виставці.

Переможці виставки–фотоконкурсу відзначені дипломами та грамотами. Виставка діятиме до 9 травня.

 

  

  

 

 

 

Переглядів: 547 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024