11:51
Сучасна бібліотека

Сьогодні ЦМБ ім. Л. Толстого активно просуває свої послуги в мережі Інтернет. Якщо запити наших реальних користувачів ми вирішуємо безпосередньо у бібліотеці, то віртуальних – за допомогою Інтернет платформ. Офіційним представником є веб-сайт бібліотеки. На сайті знаходиться інформація про ресурси й послуги бібліотеки.

Паралельно рекламування е-ресурсів здійснюється на офіційній сторінці у Фейсбуці, каналі бібліотеки на сервісі You Tube. Створюємо, рекламуємо та поширюємо анонси заходів та пост-релізи подій, що відбуваються в бібліотеці, відеопрезентації, інформаційні пости з актуальної тематики, рекламацію чи то новинок літератури, чи то окремої книги, журналу, газетної статті соціальної тематики.

На сторінці у Фейсбуці маємо більше тисячі підписників. Здійснюємо моніторинг публікацій про бібліотеку і бібліотечні заходи. Найбільшою популярністю користуються публікації про заходи, або події, у яких бібліотечні спеціалісти брали участь та презентації новинок сучасної літератури.

З нагоди ювілею ЦМБ ім. Л. Толстого, започаткували інформаційний проект «Promoveo земляка». Маємо на меті: розповісти про успішних шосткинців, які знайшли своє «Я» у бізнесі, мистецтві та інших сферах.

Електронні продукти, що створюють бібліотекарі, публікуємо на платформі Calameo. 43 публікації і понад 7000 переглядів нашого контенту маємо сьогодні. Опановуємо і наповнюємо також матеріалами платформу ISSUU.

Послуги: довідка у режимі онлайн та запит на певну книгу набирає обертів. Важливим для нас є зворотній зв'язок і онлайн-спілкування з нашими друзями. Бібліотека завжди відкрита для всіх користувачів і реальних, і віртуальних.

  

   

 

 

 

 

 

Переглядів: 468 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024