15:34
Продвинуті пенсіонери пишуть електронні листи та відправляють їх електронною поштою

20 травня відбулося урочисте вручення свідоцтв п’ятому  випуску слухачів факультету інформаційних технологій, що діє на базі бібліотеки ім. Л.Толстого. В урочистому заході взяли участь ректор Університету третього віку Ніна Олексіївна Сиваєва, заступник ректора Зінаїда Миколаївна Скиба, декан факультету Ольга Іванівна Євтушенко, а також слухачі факультету та волонтер-викладач Олена Михайлівна Постатнік.

«Подарував матері комп’ютер – і понеслося ... Вона по кілька разів на день дзвонить з питаннями», – дзвонять діти і просять записати їх батьків на комп’ютерні курси.

За рік навчання 19 слухачів навчилися писати електронні листи,  читати пошту та новини,  спілкуватись з друзями по Скайпу, перевіряти погоду он-лайн, скачувати музику і відео, а також користуватися ще парочкою інших програм. А це значить, що покоління елегантного віку прагне іти  в ногу з часом, використовуючи в повсякденному житті здобуті знання.

«Наш Університет працює 5 років. Цей випуск –  ювілейний. За цей період на різних факультетах 1021 слухач пройшов основний курс навчання. Зокрема, на факультеті Інформаційних технологій (два відділи) – 338 слухачів оволоділи новітніми технологіями, стали з комп’ютером на «ти», – зазначила ректор Університету третього віку, заступник міського голови Ніна Олексіївна Сиваєва.

З побажанням успіхів і надією на подальшу співпрацю слухачам було вручено свідоцтва, а викладачу –  грамоту від міського голови. Випускники приємно вразили присутніх своїм поетичним подарунком:

               «Мы полюбили интернет,

               Его бояться перестали,

               Приобрели немножко знаний

               И нам теперь покоя нет.

               Послать письмо, отправить файлы,

               Поздравить, поболтать по Скайпу

               Готовы с ночи до утра.

               Чем не студенчества пора?»

 А закінчився урочистий захід дружнім чаюванням!

   

  

  

Переглядів: 687 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024