15:31
«Покликані творити красу»

Напередодні нового року в центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого відкрилась виставка«Покликані творити красу» художників-аматорів Тетяни Барашкової та Ольги Мурась. Відвідувачі зможуть насолодитися прекрасними творами мистецтва, адже художникам-початківцям є що показати.

З Ольгою Мурась ми познайомились раніше, адже вона брала участь у літературно-мистецькому конкурсі «Творчими стежками Куліша». ЇЇ робота зайняла почесне ІІІ місце і наразі знаходиться в музеї Куліша.  Зараз маємо прекрасну нагоду помилуватися творами тонкого лірика, закоханого в природу. Картини з’явились завдяки наполегливій праці та навчанню через мережу Інтернет. За два роки Оля намалювала немало  чудових картин, взяла участь у декількох конкурсах. І ось – презентація.

З Тетяною ми познайомились через соціальну мережу Фейсбук. Вона часто заходить на сторінку нашої бібліотеки і одного разу запропонувала свої чудові роботи на виставку. Таня полюбляє експерименти та звертається до різних видів мистецтва: живопис, вишивка, декоративно-прикладне мистецтво. Художниця в постійному пошуку, виношує нові ідеї. «Зимние серые будни хотела раскрасить яркими цветами, поднять новогоднее настроение», - зізнається дівчина. І це їй вдалося на всі сто відсотків.

На відкритті виставки було чимало  школярів – вони прийшли на екскурсію до музею Куліша  а, побачивши картини, залишилися на презентацію.

Колектив бібліотеки вітає дебютантів та зичить їм натхнення та нових творчих здобутків!

Виставка діятиме до 14 січня. Тож заходьте до бібліотеки та отримуйте духовну насолоду!

 

  

 

  

 

Переглядів: 598 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 19.03.2024