13:02
Юристи Чернігівського громадського комітету захисту прав людини здійснюють виїзні консультації для вимушених переселенців щомісяця

Для того, щоб отримати правову допомогу, не обов’язково йти на прийом до юристів. Майже кожного місяця юристи Чернігівського громадського комітету захисту прав людини (м. Суми) в рамках проекту «Правовий захист населення, постраждалого від конфлікту», який впроваджується в нашій державі Данської радою у справах біженців, приїжджають у Шостку та надають правову допомогу усім, хто її потребує. Так, 18 листопада 2016 року в приміщенні Шосткинської міської бібліотеки відбулось виїзне консультування.

В рамках проекту безкоштовно надавав юридичні консультації та первинну правову допомогу юрист Володимир Виноградов. Прийом переселенців здійснювала також Оксана Іванцова - Радник Міністерства соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб в Сумській області.

Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення м. Шостка Галина Іванівна Тищенко надала роз’яснення по правовим нормам, які регулюють порядок начислення виплат вимушеним переселенцям.

Зустріч відбувалася за допомоги ГО «Потрібні Люди» - керівник Василь Бороздін. Найбільше вимушених переселенців цікавили питання реалізації права на житлово- комунальні пільги та субсидії, працевлаштування та інші не менш актуальні питання.

 

   

  

Переглядів: 500 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024