14:27
ГО «Центр міжнародної безпеки» та дослідження щодо Сумщини.

19 липня 2021 року у коворкінгу центральної міської бібліотеки відбулась презентація результатів дослідження “Український фронтир: виклики для Слобожанщини”.

Проєкт реалізовується ГО «Центр міжнародної безпеки» за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні у партнерстві з Міністерством у справах ветеранів України та продовжує розпочату у 2019 році роботу по вивченню проблем прикордонних областей України на рівні окремих громад. Цього разу предметом дослідження стала Сумська область.

 Валерій Кравченко, директор ДМГО «Центр міжнародної безпеки», зазначив, що вся сутність країни не на Печерських пагорбах, а ось, власне, в таких містах і містечках, як наша Шостка. І вирішувати існуючі проблеми потрібно теж на місцях. Адже якщо тут буде все добре, то буде і стійкість держави, і її процвітання, а наші можновладці будуть ухвалювати правильні рішення.

Керуюча справами виконкому Олена Кравченко зробила акцент на викликах для Сумщини. Їх багато, адже ми прикордонна область і біля нас розташована країна, яка недружньо до нас ставиться. Тому ми маємо бути сильними, патріотичними і готовими до будь-яких викликів.

  

 

Переглядів: 241 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Неділя, 28.04.2024