14:21
Дводенний тренінг "Механізми електронної взаємодії влади та громади"
Центральна міська бібліотека ім. Л.Толстого, громадська організація "Сила інтелекту” разом з Молодіжним центром соціального партнерства і творчості запрошують взяти участь у дводенному  тренінгу  "Механізми електронної взаємодії влади ти громади" в рамках проекту "Сильна громада – прозора влада", що реалізується за підтримки програми "Бібліоміст".

Мета тренінгу  -  ознайомити учасників із законодавчими та практичними аспектами електронного урядування, наявними в Україні елементами електронної демократії, можливостями отримання адміністративних та не адміністративних послуг в електронному вигляді. Скористатися  наявними електронними ресурсами,  подати електронне звернення або запит на отримання публічної інформації; подати електронне звернення до органів виконавчої влади; дізнатися розклад руху, заразервувати або придбати проїзний квиток на потяг; розмістити власне резюме, знайти потрібну вакансію; отримати інформацію щодо зовнішнього незалежного оцінювання, здійснити електронну реєстрацію дитини до дитсадку....  - всі ці послуги та багато інших Ви зможете отримати у бібліотеці ім.Л. Толстого.

Для проведення тренінгу запрошений Серенок Артем Олексійович — кандидат наук з державного управління, доцент кафедри інформаційних технологій і систем управління ХарРІ  НАДУ при Президентові України.

Тренінг відбудеться: 
17 листопада з 10.00  до 13.00 у молодіжному центрі соціального партнерства і творчості (вул. Леніна, 11);
18 листопада  з 10.00 до 15.00 у центральній міській бібліотеці  ім.   Л.Толстого (вул. Миру, 11) 
Переглядів: 698 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024