17 та 18 листопада 2013 року представники бібліотек Шостки, громадської організації «Сила інтелекту», Молодіжного центру соціального партнерства і творчості, Шосткинської міської ради та громадських організацій міста домовились про співпрацю задля налагодження механізмів електронної взаємодії влади  та громади.
 
В результаті реалізації проекту "Сильна громада – прозора влада" буде налагоджено стійкий публічний діалог між місцевою владою та її громадою, що допоможе мешканцям міста отримати якісні інформаційні послуги та сервіс через інтернет. 
На базі Молодіжного центру соціального партнерства і творчості та Інтернет-центру Шосткинської  центральної міської бібліотеки ім. Л.Толстого відбувся дводенний  тренінг з е-урядування на тему «Механізми електронної взаємодії влади та громади».
 
Під час тренінгу Серенок Артем Олексійович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри інформаційних технологій і систем управління Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України презентував наявні електронні послуги національного та регіонального рівнів. 
 
Під час практичного ознайомлення з е-послугами громадські активісти та бібліотекарі ознайомилися з наявними сервісами та методиками використання можливостей сучасних бібліотек при наданні неадміністративних послуг для мешканців міста.
 
Проект реалізується Шосткинською  центральною міською бібліотекою ім. Л.Толстого спільно громадською організацією "Сила інтелекту" та Молодіжним центром соціального партнерства і творчості  та за підтримки Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в рамках програми "Бібліоміст".
Переглядів: 760 | Додав: cbstolstogo | Дата: 19.11.2013 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024