13:03
Дивосвіт своїми руками

Черговим доказом того, що Шостка – місто, багате на талановитих і неординарних людей, стала презентація 15 листопада в центральній міській бібліотеці дебютної персональної декоративно-мистецької виставки «Дивосвіт своїми руками»  майстринь Паш’ян Віри Михайлівни та Ключникової Світлани Михайлівни.

Віра Михайлівна представила  відвідувачам 25  дивовижних картин, вишитих бісером. У її творчому доробку –  вишиті ікони, портрети, пейзажі, квіти.

«Близько трьох років стараюся свій вільний час проводити в дружбі з бісером – вишивати картини. Тут моє серце, натхнення, спокій і насолода.  Адже  картини з бісеру привабливі, спокусливі, фантастичні. Вони прикрашають мій домашній побут. Сама підбираю кольори для вишивки. А ще картини – гарний дарунок для близьких людей», – говорить майстриня.

Світлана Михайлівна любить експериментувати.  Вона опанувала різні техніки прикладної творчості: макраме, декупаж, в’язання, вишивка, квілінг, тощо.

ЇЇ плетені речі, біжутерія, жіночі сумочки, представлені на виставці,  – яскраве свідчення того, що  майстриня, не покладаючи рук, творить неперевершену красу.

Світлана Михайлівна вважає, що сьогодні ручна робота – це тренд. Вона дає можливість для самовираження, адже ці маленькі шедеври самобутні, індивідуальні. А ще – це найкращий подарунок.

Виставка буде тривати протягом місяця.

  

   

Переглядів: 552 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024