15:48
"Циркові гастролі"(Docudays UA)

У ХХІ столітті, коли переосмислюється роль циркових тварин, невтомний естонський бізнесмен живе у своєму власному омріяному цирковому світі. Він прагне врешті-решт заснувати в Естонії державну циркову компанію. Але проти жорстокого поводження з тваринами в його цирку виступають захисники тварин. Активісти скрізь їздять за трупою, влаштовують демонстрації та закликають людей бойкотувати цирк. Але врешті-решт до діла береться рука Божа.

27 лютого  відбулася чергова зустріч в дискусійному кіноклубі  Docudays UA при Шосткинській міській центральній бібліотеці ім.Л.Толстого «Промінь». Як завжди зустріч проходила цікаво й  емоційно. Обговорювалися питання : Що для Вас цирк? Чи потрібні тварини у цирку? Чи будете Ви приходити у цирк, якщо там не буде тварин? Виступ тварини  у цирку: це жорстоке поводження з нею чи ні?

Також привернула увагу тема про мирні зібрання. Як вони мають проходити? Хто повинен давати дозвіл на проведення таких заходів?   Але основною темою дискусії все ж  були тварини.

Загальний висновок зустрічі та дискусії- цирки можуть  бути з тваринами. Але потрібна державна програма, з чітко  прописаними  умовами  утримання тварин.

 

   

Переглядів: 597 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024