11:46
Більше, ніж просто творчість

Світ краси, фантазії і натхнення представили на виставці «Політ фантазії – витвір мистецтва» майстрині ветеранської організації заводу «Зірка», яка відкрилася 7 листопада в центральній міській бібліотеці. Ця виставка відкрита напередодні святкування Дня вишивальниці, яке у світі відзначають 10 листопада.

«Враження – неперевершені! Всі роботи – рукотворне диво!», - такі відгуки чути повсякчас від відвідувачів виставки. Вони зупиняються біля вишитих та мальованих картин, чудових прикрас, подовгу розглядаючи їх. Прекрасні роботи майстринь Валентини Тищенко, Тетяни Лозовської, Світлани Ключникової, Олександри Кузнецової ніби випромінюють світло. Для їх створення потрібні талант, неабияке терпіння і час.

Щоб вишивка стала “живою” та замайоріла фарбами, майстрині використовують до 100 різних тонів та відтінків кольорів. Деякі роботи виконані відразу в кількох техніках. “Такі прийоми допомагають зробити картину більш об’ємною та цікавою”, – говорять вишивальниці.

Виставка  триватиме до 26 листопада. Тож бібліотека запрошує всіх бажаючих насолодитися витворами майстринь. Приходьте самі і приводьте друзів!

  

  

 

 

 

Переглядів: 442 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024