Проблема екології — першочергова для світової спільноти.

Чи часто ви замислюєтеся про те, як мистецтво змінює світогляд людей? Ні? Тоді завітайте до бібліотеки та перегляньте виставку–провокацію, виставку–виклик «Сіре на сірому». Виставка оформлена викладачем ШХТК( шосткинського хіміко-технологічного коледжу) Надією Шевцовою та студентами групи ПТ-17  в стилі екологічного мистецтва.

Роботи в стилі екологічного мистецтва– це антигармонія. Вони, напевно,  не викличуть у вас естетичної насолоди, проте примусять поглянути на буденні речі по-іншому... Антропогенне забруднення набуває все більших масштабів через недбале ставлення людей до навколишнього середовища. І «Сіре на сірому» є застереженням про катастрофу, що насувається.

Що чекає людство, якщо не почати вирішувати проблему захисту навколишнього середовища? Які наслідки забруднення лісів та річок? Як  вже вирішили проблему сортування та переробки сміття в країнах Європи  та Китаю? Чи потрібно відмовлятися від пластика? Саме такі питання піднімали учасники на відкритті виставки та під час перфомансу.

«Не  будьте байдужими! Долучайтеся разом з нами до акії «Місяць без пласику», - закликала всіх організаторка  виставки Надія Шевцова.

  

  

1   1

 

Переглядів: 427 | Додав: cbstolstogo | Дата: 28.11.2019 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 16.04.2024